Inca un (im)posibil impozit

Este vorba de impozitul pe avere.
Din nou consilierii financiari ai domnului lu’ Boc au venit cu niste idei de impozitare. Azi, impozit pe avere afisata. Inteleg ca Boc e de dreapta si tine cu economia, dar asta e masura socialista. E ok din punctul meu de vedere. Ce sa mai, inca un impozit la cele 575 care mai sunt, ce mai conteaza?

Problema e felul in care se va aplica. Daca un afisator avut a luat un teren cu 100 euro mp si acum valoare „de piata” este de 1000 de euro in locul respectiv, iar norma statului de 80 de euro mp, ce valoare se impoziteaza? Daca s-a construit cu 150 Euro mp iar acum valoarea de piata a constructiei este de 2000 Euro mp, iar valoarea impozitata actual de stat este de 200 de euro, ce impozit va fi aplicat dupa intrarea in vigoare a acestor norme?

Daca eu ca afisat avut imi trec yachtul si Maybach-ul pe un ong mai afisez averea si ma vor prinde la cotitura? Sau daca le donez unei rude sa zicem cu „handicap” ca permisele de la Pitesti, aceea persoana va plati impozit afisat?

Sunt mai multe nelamuriri pe care le am si nu inteleg inca daca aceste impozite se vor aplica total, hotarat, nediscriminatoriu sau se vor gasi DIN NOU 100 de portite sa scapam de ele….

LE : s-ar putea ca unii sa vrea sa dea impozitul pe casa sub forma de caramizi. 1 buc /zi /luna sau /an. Livrarea s-ar face fie la Anaf fie la Guvern.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Criza, economie, idiotenie, Uite ca nu se poate! și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s