Weekend fun

Seful Erste: „Nu inteleg ce se intampla cu Guvernul Romaniei, pentru ca nu sunt tampiti”.

Nu se pune problema de a fi tampiti, ci de a fi lipsiti de vointa. Asta tine de barbatie, nu de inteligenta. Dupa ce ai reusit sa fii ales cu mari compromisuri, promisiuni care mai nastrusnice, e greu sa faci miscari radicale. Pentru ca pentru marea majoritate a populatiei e usor sa faci pe lupul moralist, dar cei direct legati de tine te darama aproape imediat daca nu te tii de promisiunile facute.

„Explore the Carpathian Roads”. Asa ar trebui sa se numeasca campania de promovare a turismului la noi. Pentru ca ar fi mai multi vizitatori care ar veni sa vada minunea de a ne fi facut/reparat drumurile decat printr-un logo facut la misto de o firma straina, cica pe fonduri europene. Oare faptul ca acel logo s-a facut in 20 de minute chiar nu irita pe nimeni? In contractele acelea semnate cu girul unor avocati platiti cu sute de mii de euro anual nu a pus nimeni conditii severe de copyright?

Recent am aflat opinia unor europeni despre vizita in tara noastra ” odata de am circulat pe drumurile astea putem vizita Africa. Nu mai avem de ce sa ne temem acum.”

Sondajul facut de Facultatea de Sociologie din Bucuresti scoate la iveala stadiul deplorabil al gandirii romanesti :

– 42% din cei chestionati cred ca Soarele se invarte in jurul Pamantului

– 34% considera ca laptele radioactiv devine comestibil prin fierbere

– 33% considera ca horoscopul e facut pe baze stiintifice.

Concluzia logica din cele 3 puncte pe care le-am evidentiat azi e simpla. Brandul turistic ar trebui sa fie ” explore the European Africa. It’s called ROMania. We accept credit cards.”

In clipul de mai jos se poate vedea ce rezulta din incrucisarea unei zebre cu un magar. Ar fi un animal perfect ca ajutor la furat. Alearga repede, este mereu alert, poate cara mult de tot, este docil. Orice asemanare cu realitatea este surprinzatoare.

Reclame
Acest articol a fost publicat în economie, idiotenie, Uite ca nu se poate! și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s