A murit Luminita Tunel

Cei care isi mai amintesc cat de cat guvernul Ciorbea, mai tin minte poate una din cele mai cunoscute expersii ale sale, anume ca dupa o serie de masuri luate, vom ajunge sa vedem luminita de la capatul tunelului.

De cate ori vad cate o schimbare la nivel de structura tind sa sper ca poate cu cei mai noi va veni o bucatica de mai bine, desi stiu ca schimbarea regilor e bucuria nebunilor. Sperantele mele se indreapta insa spre un grad mai mare de inteligenta si idei economice ale ministrilor. In trecut au mai existat ministri si prim ministri care au fost inteligenti si pentru tara, nu numai pentru ei.

Astazi insa observ ca luminita de la capatul tunelului s-a stins. S-o fi saturat sa stea aprinsa acolo in departare singura, iar nimeni sa nu vina sa vada ce mai face.
Masurile pentru stimularea a ceva in tara nu exista, nu s-au luat absolut deloc in ultimii 2 ani. Ce s-a facut a fost o carpeala dupa ureche, nici macar comparabila cu repararea unei Dacii 1310 pe marginea drumului.

Cu Vladescu aveam speranta si promisiunea lui ca se va scoate acel stupid impozit forfetar, similar cu impozitul pe cos de acum 250 de ani. Noul ministru al Finantelor e posibil sa isi piarda vremea schimband sefii Finantelor, Vamilor, Administratiilor fiscale de tot felul din tara, pe care Vladescu refuzase ferm sa ii numeasca dupa bunul plac al partidului prezidential. Si nu cu masuri de combatere a evaziunii fiscale mari, de ajutare a economiei.

Aerul pe care il respiram tinde sa semene tot mai mult cu cel din guvernarea Ciorbea, cand totul era ala-ndala, toata lumea se certa cu toata lumea si totul se privatiza pe ureche sau deloc. Ma tem insa ca pe noi nu ne ajuta ca PD-ul va ajunge ca PNTCD-ul.

PS. Sictirul ce m-a apucat si intelegerea faptului ca acestor distinsi domni care impart vremelnic puterea in zilele noastre nu le pasa decat de cum sa imparta colacul vine de la Iosif Buble de pe blog de aici , si aici .

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în idiotenie, Uite ca nu se poate! și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s