Bate Vantu a recesiune economica. Ei si?

Deci a fost arestat un cetatean asupra caruia justitia nu a reusit sa se pronunte pe o cauza majora vreo 9 (noua) ani. Pe o cauza care reinvie amintirile despre Al Capone.
Sa isi faca justitia, procuratura, cine o mai fi treaba, sa ne vedem noi de ale noastre. Ca daca scandalul acesta va dori sa faca unele atribuiri nevazute va fi trist pe termen lung. Arestarile mogulesti din ultima vreme sunt doar circ. Pentru ca painea lipseste.

Nu sunt in masura sa judec eu prea bine aparitiile media ale diversilor care striga ” asta e atac la ceva libertati”, dar imi amintesc perioada de dupa caderea FNI, FNA. In care toate scandalurile posibile si imposibile faceau obiectul dezvaluirilor. Se incerca acoperirea mediatica a unei mizerii scapata de mult prea multe „autoritati” de sub control. A fost inceputul unui circ mediatic. Si cand s-a scapat de arest cine a trebuit, circul a incetat.

Pana cand toate mizeriile vor trece, ne miscam si noi cu ceva reforme economice? Nu de alta, dar iar au inceput strainii sa ne ia la misto cu relansarea. De exemplu britanicii ne-au transmis cinic ca ei au scazut taxele si asteapta investitorii romani sa-si inmulteasca banii pe la ei pe insula… Adica pana si scumpa Anglie e mai buna pentru noi decat Romania.

Toamna a venit cu anumite asteptari in privinta unor reforme economice, legislative si de efective. Daca cu o remaniere si o arestare am rezolvat problema nu cred ca mai avem dreptul sa comentam nimic. Niciunde, niciodata.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în crestere economica, idiotenie, speculatii, Uite ca nu se poate!, Uite ca se poate!. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s