Cica au eliminat forfetaru’

Ma bucur sa aud asta, e primul semn de normalitate intr-o politica anti-criza anormala. Considera si primul ministru ca totusi a fost anti-economic. Wow.

Am mai auzit vreo 2 „masuri” care ma fac sa rad „Firmele care dezvolta investitii intre 5 si 10 milioane de euro si creaza minimum 50 de locuri de munca, beneficiaza de 50% reduceri”, banuiesc de la impozit. Adica in SUA daca investesc 500.000 USD pe care mi-i gestioneaza ei sau 1.000.00 pe care ii gestionez eu imi dau aia si cetatenia si ajutorul logistic, financiar, scutiri de taxe o vreme, iar pentru a beneficia de aceleasi drepturi in ROmania, mai putin cetatenia, trebuie sa investesc de 10 ori mai mult? Asta da competitie. Ii astept de acum pe cei din Quatar si Japonia sa inceapa afaceri aici. Pentru cei care nu stiu japoneza le pun la dispozitie un ghid super de invatare rapida (serios, chiar am).

Abia astept sa ii vad cum ajuta si tinerii sub 35 de ani. Daca ii vor ajuta tot asa ca si cu firmele care erau in blocaj din partea statului si carora li se promitea ca li se ingheata datoriile ( daca merg sa ceara ceferticat de la Reg Comertului, contra unor garantii financiare egale cu datoria ) lucrurile vor merge struna.

Oricum, sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Criza, economie, Uite ca se poate!. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s