Bagatelizarea furtului

Am incercat sa imi sterg scarba ce m-a apucat dupa ce s-a intamplat in Parlamentul Romaniei la vestita lege a pensiilor.

Sustin in continuare ca e nevoie de o scadere a pensiilor tuturor celor care se afla acum in cauza, pentru a se putea plati in continuare aceste pensii la toti. In caz contrar,efectele pe termen lung sunt cinice, atat asupra lor cat si asupra noastra a tuturor.

Insa ce s-a intamplat acolo este echivalent cu un viol. Am trecut cu vederea faptul ca Iliescu a avut 2 mandate si jumate, ca Ridzi a avut comisii care au demonstrat furtul banilor, ca la Nastase, Vantu treneaza dosarele in justitie si ca la toate alegerile de pana acum a existat suspiciunea ca s-a fraudat. Dar exista limite pentru orice.

La orice se pot gasi motive. La Iliescu de ex ca primul mandat a fost un semi-mandat. La Ridzi ca Parchetul nu mai incepe urmarirea, deci Justita nu functioneaza. La Nastase la fel. La alegeri cica nu au existat probe clare de furt la toate, astfel incat sa fraudeze rezultatul. Dar un furt LIVE este acceptat, parafat si trecut cu vederea? Si tocmai in Parlament?

Suntem inapoi in vremea cand comunistii castigau alegerile in ’47-48? Sau cand ne calcau pe cap cu bocancii sovieticilor?

In asta consta modernizarea statului roman? Astea ne sunt rezultatele celor 20 de ani de democratie?

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s