Vamesii care ar darama guverne…

Cum ajungi ca dintr-o lovitura de palat deghizata in arestarea vamesilor sa discuti de schimbarea premierului? Simplu. Cand taberele dintr-un partid sunt suficient de intinse pe lungul si latul tarii si nu mai stiu cum sa isi dea la gioale, se mai insceneaza cate o astfel de lovitura de imagine.

Brusc se descopera corupti, dar doar in partile in care ne convin. Se descopera coruptia vamilor doar in acele puncte unde o tabara opusa lui Blaga controleaza numirile. Ca razboiul sa nu fie fatis, se ajunge la un compromis si se dovedeste ca industria numirilor in vami e stapanita de fapt de un ….lider sindical. Care probabil nu e strain complet de asta, insa nu are cum sa fie capul rautatilor. Si e dat pe tava presei sa il macine.

Oare coruptie in vami nu este si in Constanta? Giurgiu? Pai daca regizorii nu au prevazut un astfel de scenariu de ce ar aparea in film? Ca doar SRI, DGIPI etc nu sunt Chuck Norris sau Bruce Willis. Sa stie ei tot ce se intampla in tara asta.

Si cand se vede ca evolutia arestarilor nu decurge cum i-ar conveni, papusarul surprins vrea armistitiu cu cei care l-au surprins. Declara schimbari, cresteri, intariri.

Urmeaza un armistitiu temporar, fiecare tabara alimentandu-se pentru noile batalii.

Reclame
Acest articol a fost publicat în speculatii, trist dar adevarat. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s