Adrian Severin. Discriminare clara…

Bietul Adrian Severin a fost lucrat. Pe la spate. Pe lateral. Peste tot. de el insusi, nu de altii.

Cand a izbucnit scandalul directorilor din presa afiliati agenturilor straine, de a fost demis de la sefia MAE, impresiile conturate in mai multe medii a fost ca a atins niste bube de puroi mai mari decat tot PSD-ul. Ulterior s-a dovedit fas-ul, dar se uitase scandalul.

A continuat un drum in care a dovedit ceva competenta, era aproape de a ocupa un rol de „ministru de externe UE” si a stiut sa impuna ceva pozitii favorabile Romaniei in PE. Cand insa ajungi sa compromiti in felul acesta Parlamentul Europei, fa-ti un bine si pleaca de buna voie. Pana nu ajungi sa fii alungat cu pietre.

Primesti 200.000 de euro pe an sa fii onest si sa iti faci datoria in functie de cum te duce capul si te demiti la 12.0000 Euro, pe care apoi te mai si plangi ca nu i-ai incasat?

Toti cei care se plang ca veniturile mici ale parlamentarilor, vamesilor sau politistilor sunt cauzele coruptiei din aparatul statului sunt rugati sa explice cum in cazul veniturilor de parlamentar european te demiti la sume de tipul asta.

Iar conspiratiile din mintea d-lui Severin sunt la fel de reale ca si cele care urmaresc exterminarea prin HIV a 5 miliarde de oameni sau a locuitorilor de pe Soare care vor sa ne fure planeta.

Exista intr-adevar o discriminare intre Severin si ceilalti 2 spagari din PE, anume ca ceilalti probabil au primit chiar cei 100.000 de euro primiti, in timp ce romanul nu a primit nici macar cei 12.000. Ehe, daca Martin Luther King ar fi trait, s-ar fi facut dreptate…

Reclame
Acest articol a fost publicat în idiotenie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Adrian Severin. Discriminare clara…

  1. Alma Lluvia zice:

    Mi s-a facut rusine ca sunt roman cand am vazut ca toata lumea l-a invitat sa plece si nu a vrut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s