Unde esti tu Tepes doamne….

Nu imi vine sa cred ca intr-o tara in care sistemul medical plange ca este subfinantat si motiveaza ca nu se aloca resurse de investitii se poate intampla din nou ceva la maternitatea Giulesti.

In acelasi loc in care in urma cu aproape un an ardeau bebelusi din incompetenta unui manager de a gestiona niste instalatii electrice se ridica din umeri cand vine vorba sa fie trasi la raspundere cei care cer femeilor sa avorteze singure.

Vina nu e din nou a nimanui, e a sotului probabil. Sau a naiba-stie-cui. Din nou acelasi Colegiu al medicilor va penaliza cu 5% din salariu pe vreun paznic sau vreun brancardier care nici nu era pe acolo. Si apoi incepe din nou tanguiala ca nu sunt bani in sistem. Dragilor care coordonati activitatea acestui spital si a altora similare, vi se pare ca acest tratament merita vreun ban? Deoarece mie mi se pare ca merita niste ani de puscarie. Atat managerul care perimite pe linia de garda a unei maternitati sa se afle doar un doctor care refuza avorturile, cat si restul personalului care a preferat sa doarma in loc sa sara sa isi faca treaba.

Dragi conducatori ai Ministerului Sanatatii, daca nu sunteti in stare sa gestionati aceasta maternitate, inchideti-o. Si cheltuiti banii in alta parte, unde oamenii vor sa isi faca meseria. Nu motivati doar existenta unui spital ca sa dea bine pe hartie. Spitalele sunt in tarile cu apa calda acele locuri unde nu mori cu zile, ci intri bolnav si iesi mai sanatos.

Iar voi cei care lucrati in sistemul medical, retineti ca sunt oameni pe lumea asta care ar fi in stare de fapte grave cand ar vedea ca le mor sotiile sau copiii din cauza indiferentei. Oricine poate intelege ca sunt cazuri destule care nu se pot salva/trata. Dar simplul fapt ca va ascundeti dupa niste termeni sau proceduri pe care vi se pare ca omul simplu nu le pricepe nu va va salva la nesfarsit…

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în idiotenie, trist dar adevarat, Uite ca nu se poate!. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s