Poli. Cum controleaza Primaria TM banii dati.

Poli Timisoara urmeaza a fi retrogradata de pe Locul 2 din Campionat in Liga a 3-a undeva.

Motivele? Conducerea societatii pe actiuni a incercat sa se spele pe maini de niste datorii la bugetul de stat, la Benfica si la cine mai stie cine. Prin mutarea datoriilor pe o firma si a partii functionale pe alta. Traditia nu e chiar noua, s-a mai facut cu succes in Liga lu’ Mitica sau cum i-o mai fi zicand.

De data asta insa s-a declansat un control UEFA, probabil la cererea al unei formatii respectate pe plan international. Si nu s-au mai putut inchide ochii la nereguli.

Primaria Timisoara cotizeaza cam 2.5 mil Euro anual la bugetul formatiei de fotbal. Cu toate astea nu controleaza cum se administreaza acesti bani. Altfel nu se explica cum s-a ajuns sa se treaca cu vederea incercarea de a prejudicia bugetul statului prin manevrele acestea dubioase.

De banii respectivi se pot face de exemplu drumuri, o sosea de centura care sa inconjoare total orasul sau chiar parcari subterane. Insa se considera ca e mai oportuna suntarea lor de un domn, ca sa dea bine in ochii alegatorilor.

Domnii care hotarasc directionarea banilor nu iau in calcul ca asa nu se ajuta fotbalul timisorean, chiar din contra. De la locul 2 la liga a 3-a e drum lung.

In fotbalul international nu prea se aude ca jucatorii sa nu fie platiti pentru munca lor, plata transferurilor sa ocoleasca bugetul sau firmele care detin cluburile sa se tot schimbe.

Cum nu se aude nici ca autostrazile sa se tot dubleaza ca pret si inrautatesc calitativ.

Reclame
Acest articol a fost publicat în idiotenie, trist dar adevarat. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s