Legea Sanatatii sau cand te lupti cu mistretii…

Te umpli de …noroc.

L-am admirat mereu pe acest nebun de arab care a venit intr-o tara straina lui si a facut cu dedicatie maxima un serviciu de ambulanta de urgenta gratuit. Finantat din bani ceruti de te miri unde si cladit caramida cu caramida. Smurd nu ar fi ajuns varful de lance al medicinei de urgenta din Romania daca nu ar fi fost cladita cu cap.

Insa se pare ca intr-un proiect care trebuie sa intre in dezbatere publica cel care a reinventat aceasta notiune in Romania nu are loc sa isi exprime parerile. Demisia nu i-a dat-o seful sau direct sau seful Guvernului. Ci presedintele statului, care are mai multe atributii in Administratia Prezidentiala decat in Guvern.

Trebuie sa gasim din nou teme de aruncat cu noroi ? Trebuie iara sa trecem prin duelurile retarde „esti comunist” „ba tu esti capitalist si sugi sangele boborului?”. Disputa se intoarce la nivelul epocii primitive, impartite in alb sau negru, comunist sau capitalist.

Chiar e nevoie sa aruncam cu noroi in toti cei care se ridica deasupra profesional? Urmeaza Isarescu, Nadia Comaneci sau Ilie Nastase sa fie de vina pentru scaderea salariilor profesorilor, declinul in gimnastica sau tenis?

Imaginea lui Raed Arafat este cea a unui profesionist, care la o vizita in spitale ad-hoc starnea teama printre faptuitorii de matrapazlacuri. Trebuie neaparat sa devina si acesta un „puiut de comunist” ?

Priviti poza si judecati…

 

 

 

 

 

PS. Poza e furata de pe gandul.info .

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în idiotenie, trist dar adevarat, Uite ca nu se poate!. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s