Sa va fie rusine, d-le Nastase!

Pentru ca v-ati ascuns de justitie si de proces direct 7 ani.

Pentru ca ati fost atat de inocent, incat la judecarea pe fond s-a dovedit imediat vinovatia.

Pentru ca v-ati ascuns dupa avizul Parlamentului de urmarirea penala.

Pentru ca atat direct, cat si prin intermediul avocatilor dvs, ati incercat cat ati putut de mult sa ajungeti la prescriptia dosarelor.

Pentru ca ati prejudiciat atat direct cat si indirect in toate aceste dosare poporul care v-a votat sa le fiti  ministru, prim-ministru si blogger.

Pentru toti acei ziaristi batuti, disparuti si umiliti. Exaltarea din presa de zilele acestea este refularea si razbunarea lor pentru acele momente.

Pentru ca i-ati convins pe colegii dvs de furtisag sa faca zid imprejurul dvs, asociindu-se cu „renumele” dvs.  Pentru ca ati plantat in fruntea ISC o persoana special pentru a va spala urmele. Pe colegii dvs  atat ii duce capul, dar de la dumneavoastra chiar aveam pretentii.

Pentru tupeul lui Ion Iliescu de a cere gratierea dvs, la ora actuala un simplu infractor de drept comun. Nu meritati acest lucru cum nu o merita nici un borfas. Dumnealui a vrut sa-l gratieze si pe acel odios de Miron Cozma. Cred ca nu vreti sa fiti trecut in istorie pe aceeasi treapta.

Pentru ca ati esuat total. O iesire demna din viata se putea face in liniste, fara tot acest circ despre care am siguranta ca il prevedeati.

Sinucigasii sunt de 2 feluri :

– cei care duc lucrurile la capat si nu lasa nici biletele roz, nici nu se victimizeaza. Doar se pun pe treaba si o duc la capat.

– cei care plang dupa atentie si mila celorlalti. Le place sa se prefaca, nu reusesc sa duca la capat lucrurile decat rar. Reusesc de cele mai multe ori sa se schilodeasca si sa traiasca o viata mai mizerabila decat inainte.

Ar trebui sa tineti minte, d-le Nastase ca de victime oamenilor le este mila un timp. Insa niciodata o victima nu va fi respectata.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în idiotenie, Uite ca nu se poate!. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s